Tiden er inde til dialog (alternativinfo)  
alternativinfo
Søg  |  Menu  ≡ 
 

    Følg os på Facebook 

Annonce


Alternativinfo er ved at skifte layout, hvorfor siderne kan vises forskelligt, og der kan forekomme forstyrrelser i driften.

Tiden er inde 
til en ordentlig og fordomsfri dialog

Redaktørens leder-klumme - juni 2000

Der er nu gået et år siden de første spæde sider på alternativinfo så nettets lys den 24. maj 1999. I det første leveår er siten vokset til mere end 400 web-sider og over 500 Index-optagelser. Det er lidt mere end det mål vi havde sat os for det første år og for at sitet skulle have en berettigelse til, at kunne blive hele nettets sted for information om "det naturlige" og "det alternative".

I det forløbne år er interessen for andre metoder til behandling, end de det almindelige sundhedssystem tilbyder, blevet større og medierne har efterhånden også jævnligt indslag om disse. Lysten til dialog og til at bygge bro mellem det "mystiske" og det "etablerede" er nu til stede sammen med en begyndende forståelse for, at "kemisk" symptombehandling alene ikke er løsningen på vor sundhed.

At danskernes sundhedstilstand er blevet dårligere - det er et statistisk faktum. Der tales meget om økonomi, om at afkorte de lange ventelister, om det stigende antal allergikere, om den kortere gennemsnits levealder osv. - samtidigt konstateres det, at flere og flere prøver at finde en eller anden form for privat behandlingsløsning udenfor det etablerede system.

Tiden er inde til en ordentlig og fordomsfri dialog, hvor "gamle" barrierer kan nedbrydes og man kommer til at se tingene i en helhed - løsningen på danskernes sundhed, er måske ikke så fjern endda. Det er redaktionens håb, at alternativinfo må blive en lille positiv brik i dette store spil!


Se også artiklen: 
Hvad er en Helårsallergiker?


Home > Redaktørens klumme > Juni 2000
01-12-2021

Annonce
Alternativinfo
Kontakt os
Sitemap
Alternativinfo er udgivet af PMP Group
i samarbejde med Power Media Production ApS.
© 1999-2024, alle rettigheder forbeholdes.
Vi gemmer ingen data.
Vi anvender kun nødvendige cookies.
Tredjepart cookies kan blive anvendt af Google annoncer, YouTube video og AddThis knapper.
Web-design © PMP Group - version: 24-01-2022.