Gode, gamle velafprøvede metoder (alternativinfo)  
alternativinfo
Søg  |  Menu  ≡ 
 

    Følg os på Facebook 

Annonce


Alternativinfo er ved at skifte layout, hvorfor siderne kan vises forskelligt, og der kan forekomme forstyrrelser i driften.

Gode, gamle 
og velafprøvede metoder

Redaktørens leder-klumme - august 2000

KLIK HER for at læse mere om HovedlusHovedlus er blevet en stadig større gene hos børnene - den ene kur afløser den anden og lige meget hjælper det.

Nu viser en ny undersøgelse, at  engelske hovedlus simpelthen er blevet resistente over for den gift, der er i de forskellige lusekure - og det samme kan meget vel være tilfældet med de danske hovedlus.

Det er efterhånden, om ikke dagligt, så ofte, vi hører om den ene eller anden mikro-organisme, der har udviklet resistent over for et ellers effektivt bekæmpelsesmiddel -  salmonella, stafylokokker o.s.v. - så vi igen står lige så magtesløse, som før vidundermidlet penicillin blev opdaget.

Tilsyneladende er vi gennem overforbrug af blandt andet antibiotika, selv skyldige i denne uheldige situation - et såkaldt "forebyggende" overforbrug, for eksempel i vor industrielle fødevareproduktion.

Løsningen er åbenbart de "gode gamle" og velafprøvede metoder, så som god dyrevelfærd, ingen pesticider - og for lusenes vedkommende en tættekam, der for øvrigt også har vist sig at være det mest effektive middel.


Se også: 
Hvad er Hovedlus ?
Hvordan man kommer af med hovedlus uden brug af pesticider


Home > Redaktørens klumme > August 2000
01-12-2021

Annonce
Alternativinfo
Kontakt os
Sitemap
Alternativinfo er udgivet af PMP Group
i samarbejde med Power Media Production ApS.
© 1999-2024, alle rettigheder forbeholdes.
Vi gemmer ingen data.
Vi anvender kun nødvendige cookies.
Tredjepart cookies kan blive anvendt af Google annoncer, YouTube video og AddThis knapper.
Web-design © PMP Group - version: 24-01-2022.