Et kvantespring... (alternativinfo)  
alternativinfo
Søg  |  Menu  ≡ 
 

    Følg os på Facebook 

Annonce


Alternativinfo er ved at skifte layout, hvorfor siderne kan vises forskelligt, og der kan forekomme forstyrrelser i driften.

Et kvantespring mod en enkel løsning

Redaktørens leder-klumme - november 2002

Lige side Albert Einstein i begyndelsen af sidste århundrede formulerede sine relativitetsteorier, har de klogeste hoveder blandt kvantefysikerne drømt om at finde frem til en teori, der kunne forklare hele Universets gåde i én formel.

Drømmen om at kunne løse alt er ikke ny - den er en del af vor menneskelige natur. Vi mener der er en enkel forklaring og løsning på alting. Den oldgræske læge Hippokrates mente for eksempel, at imod enhver sygdom findes der en plante.

Så er det jo bare at søge - for vi tror jo på at løsningen findes!

Og når det gælder sygdom, så findes den måske allerede?

Den canadiske biofysiker Hulda Regehr Clark påstår i hvert fald, at hun har fundet løsningen og beskriver den i sin bog "The Cure For All Diseases" (Kuren mod alle sygdomme) - en revolutionerende metode hvor ikke én sygdom henstår som uovervindelig.

Hulda Regehr Clark påstår, at der kun findes to årsager til sygdomme: Forurening og Parasitter. Hun konstaterer, at de primære årsagsforhold aldrig består i mangel på motion, vitaminunderskud, hormonale forstyrrelser eller andet. Nøglen til et godt helbred er derfor selvindlysende: Undgå forurening og eliminer parasitter med behandling - der efter hendes teori består af urtekur og elektronisk behandling.

Hvis Hulda Regehr Clark har ret, så er hendes opdagelse et kvantespring mod en sygdomsfri tilværelse for alle mennesker på Jorden - ikke mindst fordi hun gør op med de etablerede sundhedssystemer og de dermed forbundne udgifter. I stedet for at patentere sin metode, har hun valgt at gøre den frit tilgængelig for alle og metoden er billig - så billig, at enhver nation i Verden bør kunne tilbyde den gratis til borgerne.

Uanset fordomme og skepsis, så fortjener Hulda Regehr Clarks påstand en nærmere undersøgelse - til glæde og gavn for hele menneskeheden.


Læs også artiklen: 
Kuren mod alle sygdomme af Hulda Regehr Clark, Ph.D., N.D 


Home >Redaktørens klumme > November2002
01-12-2021

Annonce
Alternativinfo
Kontakt os
Sitemap
Alternativinfo er udgivet af PMP Group
i samarbejde med Power Media Production ApS.
© 1999-2024, alle rettigheder forbeholdes.
Vi gemmer ingen data.
Vi anvender kun nødvendige cookies.
Tredjepart cookies kan blive anvendt af Google annoncer, YouTube video og AddThis knapper.
Web-design © PMP Group - version: 24-01-2022.