Verdens bedste slankekur (alternativinfo)  
alternativinfo
Søg  |  Menu  ≡ 
 

    Følg os på Facebook 

Annonce


Alternativinfo er ved at skifte layout, hvorfor siderne kan vises forskelligt, og der kan forekomme forstyrrelser i driften.

Nytårsforsæt: 
Verdens bedste slankekur

Redaktørens leder-klumme - januar 2003

Ved årsskiftet vælger mange et Nytårsforsæt. Både Julens overdådige måltider og vor efterhånden almene folkelidelse (læs: vi vejer for meget) er oplagt tilskyndelse til at få smidt lidt af ballasten.

Sådan har det åbenbart været længe, for ugebladenes første udgaver i det nye år er som de plejer - nemlig proppede med alskens slankekure. Og har man ikke lige mod på en "besværlig kur", så findes der jo et utal af midler på hylderne i supermarkedet, helsekostbutikken og på apoteket.

Mange af os begynder også forhåbningsfuldt på en eller anden kur for at få en lidt mere slim-line figur inden forår og sommer sætter ind og vi skal ud og vise os frem i solen. Ofte falder der også en bemærkning om, at nu har man prøvet både det ene og det andet og intet af det virker i længden. Efter kuren er forbi - ja, så "puffer" man bare ud igen og ligner "alle de andre".

Hvad er det, der er galt?
- og hvad er det, der skal til?

Om slankekure - så er det nok ganske rigtigt at en skrap kur mere virker som en "afstraffelse" af vor organisme, som straks efter kuren er forbi "hævner sig". Resultatet bliver derfor nemt Status Quo eller måske endda det der er værre - lidt mere "puffen ud" end tidligere.

Det der skal til er for nogle langt mere "ubehageligt" - nemlig en ændring af vor "livsstil". Det behøver ikke være en skrap og barsk kur, men derimod en generel omlægning af den måde man lever på ved at ændre lidt i kostvanerne - og så blive ved med at leve på den måde. Vi har nemlig en tendens til at proppe os lidt mere, end det er nødvendigt.

Det vigtigste er imidlertid MOTIVATION. Er man ikke for alvor motiveret (læs: virkelig har lyst) til en ny livsstil, så nytter det alligevel ikke noget. Manglende motivation kan ligge mentalt dybt begravet, måske ligefrem en angst eller flugt, der manifesterer sig i vor kropslige figur.

Jeg fik en gang "opskriften" på "Verdens bedste og meste effektive slankekur" på et Silva-kursus. Den er både billig og ganske nem: TÆNK DIG SLANK. Du skal simpelthen visualisere (se for dit indre øje) hvordan du godt vil se ud - så går det helt af sig selv. Metoden er afprøvet af mange og den virker sandelig.

I virkeligheden er den nok blot en effektiv måde at motivere sig selv på og om man så mere eller mindre ubevidst lægger lidt om i livsstil og spisevaner er underordnet - det er langtidsvirkningen der tæller.


Link: 
www.silvametoden.dk 


Home > Redaktørens klumme > Januar 2003
01-12-2021

Annonce
Alternativinfo
Kontakt os
Sitemap
Alternativinfo er udgivet af PMP Group
i samarbejde med Power Media Production ApS.
© 1999-2024, alle rettigheder forbeholdes.
Vi gemmer ingen data.
Vi anvender kun nødvendige cookies.
Tredjepart cookies kan blive anvendt af Google annoncer, YouTube video og AddThis knapper.
Web-design © PMP Group - version: 24-01-2022.