En leder om lederen (alternativinfo)  
alternativinfo
Søg  |  Menu  ≡ 
 

    Følg os på Facebook 

Annonce


Alternativinfo er ved at skifte layout, hvorfor siderne kan vises forskelligt, og der kan forekomme forstyrrelser i driften.

En leder om lederen

Leder klumme skrevet af Helle Joan Hansen - november 2001

Initiativtageren og web-masteren på alternativinfo, Per Meistrup, har den verdensberømte 102-årige tennisspiller Harry Meistrup til far. Harry, som er fast indslag i Guinness Book of Records hvert år, har spillet tennis siden han var 15 år og har været aktivt medlem af den samme boldklub siden 1914.

Da Harry fyldte 100 år var Pers fødselsdagsgave til faderen en 150 siders internet site (www.1899.dk) om Harrys lange liv på Frederiksberg fortalt i tekst, lyd og billeder. En side der er blevet meget omtalt både i de store ugeblade og aviser, men ikke mindst i Lorry, DR1 og TV2.

Harry Meistrup er sammen med sin 88 årige kone Eva et levende bevis på et sundt og aktivt liv. Harry lægger vægt på at spise sundt og godt, samt være glad og positiv i sin hverdag. Eva, som har været danmarksmester i Kajak og skøjteløb, har studeret medicin og arbejdet med udvikling af enzymer og insulin på Novo. Hun har igennem mange år også lavet naturmedicin til sig selv og sin mand. 

Så det lå sønnen Per nært at interesserer sig for helse og sund livsstil og dette blev grundstenen til, at alternativinfo så dagens lys i maj 1999.


Læs også artiklerne: 
At have et godt helbred af Eva Meistrup
Smid brillerne af Eva Meistrup

Link: 
www.1899.dk
 

 


Home > Redaktørens klumme > November 2001
01-12-2021

Annonce
Alternativinfo
Kontakt os
Sitemap
Alternativinfo er udgivet af PMP Group
i samarbejde med Power Media Production ApS.
© 1999-2024, alle rettigheder forbeholdes.
Vi gemmer ingen data.
Vi anvender kun nødvendige cookies.
Tredjepart cookies kan blive anvendt af Google annoncer, YouTube video og AddThis knapper.
Web-design © PMP Group - version: 24-01-2022.