Artikler specielt om dyr (alternativinfo)  
alternativinfo
Søg  |  Menu  ≡ 
 

    Følg os på Facebook 

Annonce


Alternativinfo er ved at skifte layout, hvorfor siderne kan vises forskelligt, og der kan forekomme forstyrrelser i driften.

Artikler specielt om dyr

Her finder du en oversigt over de artikler vi publicerer om dyr.

Hvis du selv har oplevelser med dyr eller gode råd om et naturligt forhold til dyr, du ønsker at fortælle om, er du velkommen til at sende os en artikel.

Du kan læse mere om at få en artikel optaget på siten ved at klikke her.

Elefanternes sidste kærlige hyldest til en ven 
 
KLIK HER for at læse mere
Lawrence Anthony er nok ikke så mange danskerne bekendt, men ude i den store verden er han nærmest en legende, kendt for sit arbejde med at redde truede dyr og ikke mindst bestseller-bogen The Elephant Whisperer. Hans private hjertebarn blev nemlig rehabilitering af traumatiserede afrikanske elefanter. En forunderlig, sand historie om elefanthviskeren og hans elskede dyr, som han kun kunne redde ved at leve sammen med dem.
  KLIK HER for at læse mere 
Hvem har "galskaben"? 
KLIK HER for at læse mere
Vores produktions dyr bliver mere og mere syge og det er ikke længere helt ufarligt at spise kød. Men hvordan er vi dog kommet helt der hen? Og hvad er læren vi skal lære? - spørger healer Joan Schroeder.
Køerne blev syge med kogalskab fordi man gav dem foder lavet på kød.
Men kød til en ko?
Er den da ikke grøntspisende?
   KLIK HER for at læse mere
Homøopati til hunde 
KLIK HER for at læse mere
Homøopatmidler virker lige så fortræffelige på hunde og andre dyr som på mennesker. Det er utroligt, hvad jeg har oplevet af forbedringer på grund af disse midler, fortæller Naturterapeut og Homøopat Lillian Grønbæk. Dyrlægemidler kan give bivirkninger, mens homøopatmidler kun giver reaktioner.
    KLIK HER for at læse mere
Kan man virkelig puste nyt liv i gamle hunde? 

KLIK HER for at læse mere»Hvad stiller man op, når man står overfor fænomener, der er baseret på tro? Lever man i et religiøst univers, der er opbygget omkring tro, vil der måske være visse begivenheder, som blot tilskrives status som mirakler og dermed er al videre undersøgelse udelukket.«
Sådan spørger ulvehundeopdrætter Pernille Monberg og fortæller i sin artikel om et eksperiment, som gav forbløffende resultater.
  KLIK HER for at læse mere
Tørfoder til hunde - en tikkende bombe?  
KLIK HER for at læse mere
Synspunkter om tilsætningsstoffer i vore fødevarer, manglende viden om disse og mulige skadevirkninger, fylder godt op i medie debatten.
Men hvad med det foder vi giver til vore kæledyr?
Enhver der har hund (eller kat) og læser dette, bør som ansvarlig kæledyrs ejer klikke videre og læse Lillian Grønbæks artikel.
  KLIK HER for at læse mere
Hvorfor heale dyr?  
KLIK HER for at læse mere

Er det overhovedet nødvendigt at heale dyr?
Svaret må helt klart være JA - Og det bliver mere og mere nødvendigt, fortæller Joan Schroeder, der har skabt den ny dyrehealeruddannelse. Det, at være et kæledyr i dag, indebærer ofte "krav og forventninger" samt følelsesmæssige behov hos dets menneske. Disse følelser har en energi, og denne energi går direkte ind i dyrets energisystem, hvor der så kan blive skabt en ubalance.
  KLIK HER for at læse mere
Livsglæde  
KLIK HER for at læse mere

»Ulven skal gå hos lammet, panteren hvile hos kiddet, kalven og ungløven græsse sammen --- Kvien og bjørnen blive venner, deres unger ligger side om side,« skriver pastor Inge-Lise Wagner blandt andet i sin artikel om dyr og livsglæde, der udspringer af en kærlighed, som ikke består af stormende romantiske følelser, men er grundet i en særlig høj grad af gensidig fordragelighed og forståelse.
  KLIK HER for at læse mere
Godt at vide om pindsvin  

KLIK HER for at læse mereNår et pindsvin dukker op i haven får mange lyst til at stille lidt mælk ud i en underkop - det er meget synd, for pindsvin kan ikke tåle mælk, men bør altid have vand til rådighed. Voksne pindsvin får tynd mave af komælk og ungerne dør af det.
Hvis hunden har haft fat i et pindsving, så får den lopper og kræet bliver straks og modvilligt vasket med loppeshampo og hele huset sprøjtet mod utøj - men det er helt unødvendigt, pindsvinets lopper går ikke på andre dyr!
  KLIK HER for at læse mere
Pindsvinelyde og -adfærd  

KLIK HER for at læse mere
»Ofte er jeg blevet spurgt om pindsvin giver lyde fra sig. Ja, det gør de sandelig! Lydene er så mange, og så forskellige fra hinanden, at man ikke skulle tro de kommer fra samme dyr«, fortæller Kirsten Fournais fra Pindsvinevennerne i Danmark.
  KLIK HER for at læse mere

Alternativinfo > Artikler specielt om dyr
28-12-2021

 

Annonce
Alternativinfo
Kontakt os
Sitemap
Alternativinfo er udgivet af PMP Group
i samarbejde med Power Media Production ApS.
© 1999-2024, alle rettigheder forbeholdes.
Vi gemmer ingen data.
Vi anvender kun nødvendige cookies.
Tredjepart cookies kan blive anvendt af Google annoncer, YouTube video og AddThis knapper.
Web-design © PMP Group - version: 24-01-2022.