Alternativinfo er ved at skifte layout, hvorfor siderne kan vises forskelligt, og der kan forekomme forstyrrelser i driften.

THC olie er det ægte sorte guld ! 
Hash olie kan angiveligt kurere kræft.

Af Peter PJ Engberg

  
THC olie - hash olie dråbe på en nål.
THC olie - hash olie dråbe på en nål.
Foto af Ryan Bushby

   

Da min mor i november 2009 på Gentofte Hospital fik besked om, at lægerne havde konstateret kræft i begge hendes lunger, var jeg med til samtalen med overlægen og sygeplejersken. 

De fortalte begge, at den eneste mulighed for at blive rask var hurtigst muligt, at starte på kemoterapi. De sagde, at med kemoterapi, så var der en mulighed for at bekæmpe sygdommen og dermed forlænge min mors liv.

Min kærlige mor var af den gamle skole. Hun havde en ekstrem høj moral og samtidigt var hun et meget autoritetstro menneske. Hvis det er sådan lægerne siger, jamen så er det sådan man gør, tænkte min mor nok og tog imod tilbuddet om kemoterapi. Hun startes øjeblikkeligt med en behandling bestående af piller og flydende kemoterapi. 

Inden behandlingen gik i gang var min mor i rimelig stand. Hun var relativt smertefri, i stand til at klare sig selv og sine daglige gøremål. Hun gik blandt andet stadig på arbejde. Men da først behandlingen kom i gang, så begyndte det at gå meget hastigt ned af bakke med min mors helbred. 

Hun begynder at hoste mere og jeg kunne se, hvordan behandlingen dag for dag svækkede hende mere og mere. Jeg var fra starten af imod kemoterapien, og begyndte derfor at undersøge om der ikke var nogle alternative behandlings metoder. Jeg læste om forskning fra Danmark, Norge og Tyskland, men sad bagefter tilbage med det indtryk, at der ingen andre anerkendte løsninger var. 

I Maj 2010 startede min mor i strålebehandling. Strålerne fik hun i en serie af fem behandlinger på syv dage, sidste gang om mandagen. Torsdag var hun død.

Et halvt års tid efter min mors død, så jeg en dokumentarfilm på Internettet om Rick Simpson, filmen hedder “Run from the Cure”. Filmen handler om hvordan Rick Simpson med hash olie har kureret flere end 2500 mennesker med forskellige sygdomme som kræft og astma. 

Kuren er helt enkel og går primært ud på at patienten skal indtage hash olie, med det forbudte stof THC i, ofte også på dansk omtalt som ”nol”, hampe olie eller pot olie.

Professor Raphael Mechoulam
Professor Raphael Mechoulam, Hebrew University i Jerusalem
   

I min søgen efter en mere videnskabelig forklaring på hash olie-kuren, dens effekt og resultater, faldt jeg over en professor i medicinsk kemi og natur produkter, Raphael Mechoulam, fra Hebrew University i Jerusalem. 

Raphael Mechoulam blev kendt som den første, det lykkedes at isolere og belyse strukturen af det aktive stof i THC, samt fremsætte en kemisk analyse af sammensætningen: Δ9 tetrahydrocannabinol. 

Raphael Mechoulam finder i 1982 mindst to cannabinoid receptorer i menneske kroppen: Endocannabinoid systemet, signal molekyler der aktiver receptorerne CB1 og CB2. 
Cannabinoid receptor 1 (CB1), som findes i nerveceller.
Cannabinoid receptor 2 (CB2), som findes i immunceller.
Cannabinoid i cannabis planten passer som nøgle i en lås i cannabinoid receptorerne i kroppen. Endocannabinoid systemet virker ved, at receptorerne CB1 og CB2 sender signal til en inficerede celler om at begå selvmord, på engelsk kaldt P.C.D. (Programmed Cell Death). På youtube.com kan man se en video med Raphael Mechoulams foredrag om Endocannabinoid systemet.

Det er blevet isoleret mindst 85 naturlige cannabinoider i cannabis planten ”Phytocannabinoids”, også kaldt for Herbal cannabinoids, Classical cannabinoids og Natural cannabinoids. For at nævne nogle enkelte: THC tetrahydrocannabinol, CBD cannabidiol, CBN cannabinol, CBC cannabichromene og CBV cannabivarin.

Ebers papyrus
Den såkaldte ”Ebers papyrus” stammer oprindeligt fra et gravfund ved Theben, men er navngivet efter den tyske egyptolog Georg Ebers, som købte skriftrullen på auktion fra en privat samler i 1872.
   

Når cannabis indtages oralt, får man 100 % udnyttelse af de aktive stoffer. Ryger man derimod hash, så mister man op mod 90 % af de gavnlige stoffer.

Denne viden må være helt ny, tænkte jeg og gik i gang med at undersøge historien om cannabis. De tidligste fund af cannabis-brug og kultivering er fra Kina, omkring 6000 år fvt. Cannabis er også nævnt som medicin i flere old-egyptiske tekster, blandt andet i Ebers papyrus fra omkring år 1500 fvt. Teksten beskriver cannabis eliksir (hash olie). Ebers papyrus er den ældst kendte komplette medicin bog, mange lærde mener den er en kopi af en langt tidligere tekst, fra omkring 3100 fvt. Den egyptiske gud Seshat, gud for kreative tanker, matematik og viden, er afbilledet med krops figur og cannabis blad. Cannabis pollenrester er fundet i alle kendte kongelige mumier fra Egypten.

Indtil 1890 var der cannabis i over 50 % af alle medicinal produkter. Det første forbud mod cannabis kom i USA i 1906, da District of Columbia (DC) forbød cannabis af kommercielle interesser. Siden er det som bekendt kun gået en vej og det er øget forbud.

Amerikansk flaske med ekstrakt af blomstrende cannabis i 60% alkohol.
Amerikansk flaske med ekstrakt af blomstrende cannabis i 60% alkohol. Lovligt fremstillet iht. Food and Drugs Act, June 30, 1906.
   

I en lidt mere spøjs retning så har den amerikanske regering i 2003 taget et kontroversielt patent, U.S. Patent #6630507, på netop cannabinoider (cannabinoids). Det politiske paradigme er i denne sammenhæng også interessant, men det er der ikke mulighed for at komme nærmere ind på her.

Tilbage til kuren. Jeg fik i 2004 konstateret spondylose, slitageforandringer i ryggen medførende rygsmerter og indskrænket bevægelighed, så jeg besluttede selv at afprøve nol-kuren. På nuværende tidspunkt har jeg indtaget ca. 60 gram hash olie i løbet af fire måneder. Jeg har det, som om min krop er mindst 10 år yngre, mine led og muskelsmerter er væk, mit indopererede metal kryds og fire skruer i lænden, på grund af spondulose, mærker jeg intet til længere. Min vejrtrækning er markant forbedret, vægttab, bedre syn, pænere hud, større velvære osv.

Min kur har bestået af lovlige produkter, cannabis frø-olie og cannabis frø.
Min ugentlig kur er 4 g THC hash olie, 2 teskefulde cannabis frø-olie og 20-30 cannabis frø. Hvis man spiser cannabis frø, skal de tygges godt ellers ryger de lige i gemmen systemet. Honning ristet frø kan anbefales.

For at sikre at man får et rent produkt af hash olie, bør man dyrke sin egen hamp (cannabis) og lave sin egen hash olie (THC). Det er en yderst brandfarlig proces og skal foretages udendørs. Se filmen ”Run from the cure” og følg Rick Simpsons instrukser nøje, hvis du er interesseret i at vide mere om den proces.

Jeg er dog selv startet op på færdiglavet hash olie (pot olie) købt på Christania. Jeg har testet olien inden oral indtagelse, ved at sætte ild til den, for at tjekke for eventuelle kemikalie rester. Jeg har også undersøgt kvaliteten ved at smags-teste den som røg. Min konklusion er, at der er ren hash olie tilgængelig i København.

Der er ingen forsøg med THC olie i Danmark. Der gives derimod hash til patienter som alternativ smertestillende medicin, anbefalet som indtagelse ved rygning. Problemet er som tidligere nævnt, at op mod 90 % af de medicinske virkninger forsvinder ved rygning, der skal ryges op mod 50-100 joints dagligt for at opnå samme effekt som to dråber hash olie indtaget oralt. Så efter min overbevisning, så er det der siges fra myndighedernes side omkring hash helt forkert. 

Rick Simpsons har siden 1999 kæmpet mod de Canadiske myndigheder. Man skulle ellers tro, at de med kyshånd ville tage imod en kur mod kræft, men med alle midler har de prøvet at stoppe viden om effekten fra hash olie. Jeg har selv de seneste ni måneder prøvet at trænge i gemmen hos diverse sundhedsmyndighederne i Danmark, uden overhovedet at have modtaget en eneste positiv tilbagemelding.

Jeg har undersøgt dette medicinal paradigme omkring kemoterapi og stråle behandling, over 70 % af alle patienter er døde inden tre år.
Hvordan kan denne kemoterapi behandlings form være lovligt?
Hvorfor er der ingen dansk viden eller tekst om cannabis olie?
Hvornår stopper dette vanvid, staten har ansvaret!

Spred venligt denne viden om hash olie-kuren. Sygdomme som hash olie antages at kunne kurere er blandt andre: 90 % af alle former for kræft, sukkersyge, astma, gigt, sclerose, brandsår og kroniske smerter.

Her er et naturligt produkt, THC, som kan lindre og helbrede mange sygdomme. At THC virker, er bakket op med tusindvis af videnskabelige beviser, igennem de sidste tre årtier, men ikke ”godkendt”? Systemet fastholder ”godkendte” kemiske behandlings former, som ikke engang kan helbrede, men kun nedsætte/lindre sygdomme, det giver ingen mening medmindre kleresiet ønsker at forkorte folkets levetid. 


Jeg vil gerne dedikere denne tekst til min elskede mor, Elisabeth Engberg Jørgensen, du døde alt for tidligt på grund af profit.
Vi (familien) glemmer dig aldrig <3

Jeg vil godt takke Fri hash-bevægelsen for deres årelange kamp for frigivelsen af hamp. Hvis der er noget eller nogle som er ude i hampen, er det denne lov mod naturens wunder-barn: hampen.

Peter PJ Engberg

Publiceret alternativinfo: 06-11-2011

Hverken forfatteren eller redaktionen opfordrer til ulovlig anvendelse af cannabis eller hash. Artiklen gør blot opmærksom på nogle såvel dokumenterede muligheder i forbindelse med sygdom samt historiske henvisninger til "folkemedicinen", i håb om, at informationerne må være med til at vække interesse hos respektive myndigheder. Der skal bemærkes, at oralt indtaget cannabis (hash) optages langsomt i organismen, så i modsætning til hashrygning opnås ingen euforisk fornemmelse.

YouTube Video: RUN FROM THE CURE - Rick Simpson 2008
(Danske undertekster)

Tekst fra YouTube: Den følgende præsentation af LØB FRA KUREN, Rick Simpsons historie blev muliggjort af Rick Simpson og video producer Christina Laurette. Denne video er til rådighed gratis for at lære dig om, hvordan du kan hele dig selv fra sygdomme ved brugen af cannabinoids.
Støt Rick Simpson i hans kamp imod restriktionerne imod medicinsk brug af hamp ved at besøge hans webside: http://www.phoenixtears.ca

Kilder: 
Blandt andre (se også Læs mere)
YouTube, Presentation of "Run from the Cure": The Rick Simpson Story (Full Version)

Center for Research on Pain: Professor Raphael Mechoulam (engelsk)

Groundbreaking research in cannabinoids 
   presented at international conference at Hebrew University (engelsk)

Wikipedia, Ebers Papyrus (engelsk)

Læs mere: 
Raphael Mechoulam, Wikipedia (engelsk)

The Jerusalem Post: Articles about Raphael Mechoulam (engelsk)

Ancient Egyptian Medicine med blandt andet Ebers Papyrus (engelsk)

Medical cannabis, Wikipedia (engelsk)

Effects of cannabis, Wikipedia (engelsk)

Hash oil, Wikipedia (engelsk)

Ancient, religious and spiritual use of cannabis, Wikipedia (engelsk)

Anticarcinogen, Wikipedia (engelsk)
   An anticarcinogen is any chemical which reduces the occurrence of cancers 

Externe Links: 
YouTube:
Cannabinoid System in Neuroprotection, Raphael Mechoulam,PhD 

YouTube:
Professor Raphael Mechoulam - Discovery of THC in 1964, Anandamide in 1992 

YouTube:
Proof Weed Cures Cancer! 

Wikipedia:
Cannabis (dansk)

Sundhed.dk:
Rygslitage (spondylose) 

Relaterede artikler: 
Hash bliver stueren super-medicin  af Per Meistrup 

Se også: 
Cannabis mod diabetes og fedme 

Cannabis: CBD eller THC...? 

Er Graviola naturens mirakel kur mod cancer? 

Hvidløg kan halvere risiko for lungekræft 

Lovlig medicinsk cannabis 

Mirakelolien, Rick Simpsons bog udkommer nu på dansk 

Nu kan du lovligt købe CBD-cannabis i EU (03-09-2015)

Andre interessante links: 
Ude og Hjemme 16-01-2015:
Mand forlader hospice efter behandling med cannabis

28-02-2014: DR-nyheder:
 Kræftramte Flemming: Cannabis-smileys vil være en kæmpe hjælp

17-12-2013: Videnskab.dk:
Cannabis kan dræbe kræftceller og bremse sklerose

25-10-2013: Ekstra Bladet:
Pushere: Syge strømmer til Staden

01-10-2013: MetroXpress:
Mor vælger marihuana som behandling til kræftramt søn

25-02-2013 Videnskab.dk:
Hash giver måske ikke varige skader i hjernen alligevel

12-02-2013 DR-nyheder:
Patienter på hash-medicin tvinges af vejene

07-11-2012 Ekstra Bladet:
Flere stater i USA legaliserer marijuana

28-10-2012 Videnskab.dk:
Forskere: Mere hamp på danske marker

21-09-2012: BT:
Utroligt forsknings-gennembrud: Marihuana kan stoppe kræftspredning

28-08-2012 Videnskab.dk:
Hash giver varige skader i hjernen

29-10-2011 DR-nyheder:
Eksplosion i Oslo forårsaget af cannabis 

Fotos: 
Cannabis plante,
   United States Fish and Wildlife Service. (Kilde: Wikipedia)
Hash olie dråbe,
   foto af Ryan Bushby (WikiCommons) CC2.5
Professor Raphael Mechoulam,
   foto af Tzahy (WikiCommons), all use permitted.
Georg Ebers papyrus,
   from the U. S. National Medical Library at the National Institutes of Health (public domain).
Flaske med alkohol ekstrakt af cannabis (public domain).


Home > Artikler > THC olie er det ægte sorte guld!
18-12-2021


Peter PJ Engberg
Peter PJ Engberg
er uddannet inden for den grafiske branche og har bl.a. været grafisk arbejdsleder hos Kolbye A/S. Han har tidligere været prof. rulleskøjteløber for Rollerblades. Efter sin mors alt for tidlige død, har han søgt efter en effektiv, alternativ cancer-behandling.

Foto: Topper
Forfatterens hjemmeside 
Artikler af
Peter PJ Engberg:

 
THC olie er det ægte sorte guld! Hash olie kan angiveligt kurere kræft.
Cannabis, foto fra United States Fish and Wildlife Service
Cannabis sativa
hampplanten kan blive helt op til 4 meter med den rette dyrkning, men normalt bliver den mellem 50 og 250 cm høj.

Når der i dag tales om Cannabis-arter, skal dette tages med et gran salt, da der tale om én og samme planteart, der dog udviser markant forskellige udviklings- og vækstmønstre, alt efter hvilken del af verdenen, den oprindeligt er blevet kultiveret af mennesker i.

I udlandet kaldes planten for Cannabis og nyttefibrene for hamp. I Danmark anvendes disse to navne synonymt om planten.

Man har fremavlet hampplanter med forskellige ønskede egenskaber og følgende moderne inddeling er mere relevant:
Industriel hamp "Cannabis industrialis" – THC<0,2% (lavt rusmiddelindhold og ubrugeligt som rusmiddel), anvendes bl.a. til tovværk.
Hamp – til rusmiddelfremstilling THC>1% – op til 23%.

Hash olie fra Cannabis indeholder 70-90% THC, som har anticarginogene egenskaber og er cancer reducerende.

Kilde: Wikipedia
Cannabis-planten indeholder flere end 400 forskellige kemikalier, blandt andre cannabidioloc acid, som er et antibiotisk stof med egenskaber, der ligner penicillin. Også andre stoffer i planten har helbredende virkninger.

Kilde: Videnskab.dk
 
KLIK HER for at læse mere
Hash bliver stueren super-medicin
Debatten er til tider heftig, når det drejer sig om fri hash, hampedyrkning og cannabis som medicin. Med et dårligt image som forbudt narkotika, virker al tale om medicinsk brug for nogle, blot som et forsøg på at “lovliggøre” et unødvendigt rusmiddel. Men sagen er tilsyneladende ikke så ligefrem, der var angiveligt en skjult dagsorden i forbuddet. For øjeblikket pibler forskernes positive studier frem, og nærmest klassificerer cannabisplanten som et naturmedicinsk vidundermiddel.

KLIK HER for at læse mere

&[t.fs10];Danske forskere efterlyser hampdyrkere
Center for Rusmiddelforskning ved Aarhus Universitet efterlyser personer, der dyrker cannabis.
Kilde: Ekstra Bladet 02-11-2012 

Dyrker du cannabis og vil du deltage i en undersøgelse?
Center for Rusmiddelforskning har siden 2008 haft fokus på hjemmedyrkning af cannabis i Danmark. Vi er siden da blevet en del af et større internationalt projekt, der har til formål at skabe indblik i cannabisdyrkningen og dens betydning: Hvem dyrker cannabis? Hvorfor og hvordan dyrker de? Hvilke erfaringer har hjemmedyrkere med cannabismarkedet og det strafferetlige system? Og ikke mindst: Hvilke ligheder og forskelle gør sig gældende, når vi sammenligner på tværs af landegrænser? I bl.a. Belgien, Finland, Storbritannien, Australien, Canada og USA foregår lignende undersøgelser.
Kilde: Aarhus Universitet

&[te.f];

Annonce

 

Følg os pĂĄ Facebook 

Home   |   Nyheder  |   Artikler   |   Guider   |   Leksikon
Information om alternativinfo    |   Sideoversigt   |   Tilbage
www.alternativ.info   |   E-mail til redaktionen   |   Design   &  Webmaster :  © 1999-2021,  PMP Group.   ISSN: 1901-7022
Dette website tilhører PMP Group Asia Co. Ltd., Suratthani 84330, Thailand.
Indholdet på dette website er alene vejledende og må ikke erstatte fagkyndig rådgivning eller lægelig behandling af sygdom.
alternativinfo er alene en uafhængig informations portal, der hverken markedsfører eller sælger de omtalte produkter eller behandlinger, hvorfor alternativinfo IKKE under nogen form anbefaler et bestemt produkt eller en bestemt behandling. Medtagne oplysninger om naturlægemidler, kosttilskud og vitaminpræparater samt naturlig hudpleje og kosmetik er repræsentativt, redaktionelt udvalgt og de er derfor ikke en annoncering af et bestemt produkt.
PĂĄ sitet kan forekomme information, hvorom der IKKE forefindes videnskabelig dokumentation.
Modtagne indlæg og oplysninger videregives uden ansvar og udtrykker ikke nødvendigvis redaktionens holdning.
Alternativinfo er uden ansvar for indhold pĂĄ link-forbundne sider.
Cookie samtykke: Ved fortsat brug af sitet, accepteres følgende cookie-betingelser. Alternativinfo indsamler ingen personlige oplysninger, men vore web-servere sender automatisk session-HTTP-cookies, også kaldt "nødvendige cookies". Tredjepart-cookies forekommer fra Adservice delingskanpper og Google annoncer. Endvidere fra den sociale delings tjenester AddThis samt Google til optimering af søge-funktioner. Alternativinfo fungerer, selv om din browser blokkerer for cookies, men visse service-applikationer vil muligvis ikke starte Læs mere om cookies her.
Copyright © :  Index, artikler, fotos, grafik, layout og mediaklip tilhører respektive ejere og mĂĄ ikke reproduceres uden tilladelse.
Det er tilladt, at udprinte websider i sin helhed til alene undervisning og privat brug.
Dette mĂĄ du: Linke til alle sider pĂĄ alternativinfo, evt. med et kort referat eller omtale af siden du linker til.
Dette mĂĄ du IKKE: Gengive indhold fra sitet (websider, artikler, grafik, videoklip), hverken som uddrag eller i sin helhed.