Bio-resonans terapi (alternativinfo)  
alternativinfo
Søg  |  Menu  ≡ 
 

    Følg os på Facebook 

Annonce


Alternativinfo er ved at skifte layout, hvorfor siderne kan vises forskelligt, og der kan forekomme forstyrrelser i driften.

Bio-resonans terapi
 – En revolution inden for Alternativ behandling...

Af HELLE JOAN HANSEN, NLP-terapeut

Forestil dig at du mangler en nøgle, der skal passe ind i en lås for at du kan komme videre. Du ved ikke, hvor nøglen er. Under bio-resonans terapi sendes op til 300.000 forskellige nøgler ind i din krop. Når kroppen finder en nøgle, den kan bruge, sætter kroppen den i låsen og herefter kan du komme videre. Det vil sige, at kroppen nu kan begynde at reparere, hele eller afbalancere det problem, du har. Kroppen tager de nøgler til sig, som den har behov for. 

Bio-resonans terapi viser først en tilstandsrapport over kroppen. Der testes for op til 316.000 ubalancer og når disse er konstateret sættes der ind med behandling, hvor ubalancerne rettes op.

Under behandlingen sidder eller ligger man fuldt påklædt med sensorer om hånd- og fodled. Behandlingen arbejder med de svækkede områder i kroppen og efter endt behandling bliver der udført endnu en test. Testen efter behandlingen skal vise en forandring fra før til efter, hvoraf det fremgår om kroppen har fået nok behandling eller om der er enkelte områder, der skal have mere. Testningen er automatisk, der testes 100 % objektivt, idet terapeuten ikke har indflydelse på testresultatet.

Systemet registrerer kroppens svingninger, der matcher hver enkelt fysisk eller psykisk ubalance. Systemet tester hvilken behandlingsform og hvilke svingninger der er brug for, og så tilføres kroppen disse frekvenser via sensorerne. Blandt det der testes er f.eks. om man får nok vitaminer og mineraler, har allergier, tungmetaller, mave-tarm ubalancer, svampeinfektioner, hormonsystem ubalancer, viruser og parasitter etc. Et forløb varer gennemsnitligt 3-5 gange og der kan vælges mellem 1 eller 2 timers behandlings forløb – alt efter hvilke problemer man har og om der er tale om kroniske tilstande.. 

Bio-resonans terapi kan også være et supplement, hvis du er erklæret sund og rask af lægen, men alligevel har symptomer, eller hvis du gerne vil forebygge.

Karlslunde den 28-08-2006


Home > Artikler > Bio-resonans terapi – En revolution inden for Alternativ behandling...
17-11-2021

Annonce
Alternativinfo
Kontakt os
Sitemap
Alternativinfo er udgivet af PMP Group
i samarbejde med Power Media Production ApS.
© 1999-2024, alle rettigheder forbeholdes.
Vi gemmer ingen data.
Vi anvender kun nødvendige cookies.
Tredjepart cookies kan blive anvendt af Google annoncer, YouTube video og AddThis knapper.
Web-design © PMP Group - version: 24-01-2022.